Wojewodzin 52
19- 200 Grajewo
tel./fax. 86-272-22-31
INTERNAT - tel. 0-86 272-31-80 (w dni robocze)
szukaj na stronie:

Zespół Szkół w Wojewodzinie

Zapraszamy w nasze progi...

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
  • Technik Architektury Krajobrazu

    Technik Architektury Krajobrazu

  • Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej

    Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej - Nowość

  • Technik Hotelarstwa

    Technik Hotelarstwa

  • Technik Weterynarii

    Technik Weterynarii - Nowość

  • Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

  • Technik Budownictwa

    Technik Budownictwa

  • Technik Rolnik

    Technik Rolnik

  • Zasadnicza Szkoła Zawodowa

    Zasadnicza Szkoła Zawodowa

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Chcę poinformować was, drodzy uczniowie, że wasi nauczyciele nieustannie doskonalą swoje umiejętności zawodowe, abyście mogli być na bieżąco zapoznawani z ciekawymi rozwiązaniami, trendami warsztatu zawodowego.
Ostatnio w bardzo ciekawych warsztatach uczestniczyła p. Beata Urbańska: Program warsztatów to Wykorzystanie programów komputerowych w gastronomii. Warsztaty odbyły się w Zespole Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Ustawicznego i Centrum Kształcenia Praktycznego im. Stanisława Staszica w Miętnem. Ale prawdziwą atrakcją warsztatów był:

Pokaz kuchni molekularnej wpisujący się w Nowoczesne trendy w gastronomii.
W ramach pokazu Marek Rybacki - V-ce Prezes
Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska zaprezentował przygotowanie potraw metodą sous vide. Na zdjęciach wygląda to bardzo tajemniczo.

Zdzisława Choynowska

spacer

Zaloguj się:

Użytkowników:
20
Artykułów:
381
Odsłon artykułów:
1093486

Gościmy:

Odwiedza nas 31 gości oraz 0 użytkowników.